Лого Златно голямо
A little girl holds a heart in her hands.
Да си родител понякога е трудно. Да си родител на дете със специални нужди е още по- трудно. Майките на деца с увреждания често работят денонощно, но не получават заплащане за това – те са в услуга на своите деца.

Марина, Кристиана и Дарая

Да си родител понякога е трудно. Да си родител на дете със специални нужди е още по- трудно. Майките на деца с увреждания често работят денонощно, но не получават заплащане за това – те са в услуга на своите деца. Това се явява проблем именно, защото те не печелят пари. Много от тях, обаче, са истински творци – по един или друг начин са намерили пътя до своите арт или други заложби и творят красоти.

www.kupipodarak.com

Искаме да ви запознаем с Марина. Майка е на две момичета- Кристиана(12 год.) и Дарая (на 08.11 ще навърши 4 год.).
Криси е с гръбначно изкривяване,S- образна сколиоза и спина бифида на ниво Л5. Носи специален корсет от 3 години, ходи на плуване всяка седмица и на шрот терапия всеки ден.
На малката Дарая й предстои операция на очичките. Тя е с различни хранителни непоносимости и въпреки това ходи на градина, макар и за половин ден.
Истината е, че те са две прекрасни госпожици, които си имат най-важното- Борбена и Силна Мама, която е до тях. Марина е творец и прави много красиви неща със своите две ръце. Всички от екипа на Семеен Хотел Булаир си имаме по едно магнитче, направено от нея с много любов.
Искаме да ви поканим във фейсбук страничката на Марина- Да_Рая и да разгледате прекрасните й творения.
Този месец Семеен Хотел Булаир посвещава на Марина и нейните съкровища. За всяка резервация , направена директно към нас, ще отделяме част от сумата и ще я дарим, в помощ на семейството й. Накрая на месеца ще споделим с вас, скъпи Добротворци, резултата от общите ни усилия!

" Вярваме, че именно тук в Семеен хотел Булаир
може да откриете своето щастие! "

Семеен Хотел Булаир

Семеен Хотел Булаир

error: Content is protected !!

Charyty

Резервация с кауза

Направете запитване