...
Лого Златно голямо
Чудеса се случват всеки ден!

Лично пожелание за Мери

Новата Година дойде, а с нея Новият Месец и Новата ни Кауза. Искаме да ви представим Мери. Тя е на 26 години – страда от бъбречна недостатъчност, ходи на хемодиализа три пъти седмично и има 95% слепота. Но тя не иска да я съжаляват, не демонстрира своето положение пред останалите и не търси помощ. Справя се сама в ежедневието си. Живее в общинско жилище и със социалната си пенсия плаща своите сметки, грижи се с любов за дома си и обича да готви, а да прави подаръци на близките хора й доставя най – голямо удоволствие.
Тя е прекрасна млада дама, чиято надежда е тази година да бъде одобрена за бъбречна трансплантация. Вярва, че след това ще може да води по-пълноценен живот и ще може да сбъдва мечтите си…А те са за семейство и деца…
За нас, тя е пример за силен дух, борбеност и човечност.

Чудеса се случват всеки ден!

Екипът на хотел Булаир обича да общува с нея.
Решихме, в началото на Новата година, заедно с помощта на вас , нашите клиенти и приятели, да подарим „ЛИЧНО ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МЕРИ“, за да усети подкрепата и обичта, които заслужава. Силно вярваме, че всяка положителна мисъл, отправена към нея, ще й донесе чудото, за което тя мечтае.
Ще се радваме, ако се присъедините към нашата кауза и до края на месец Януари ни изпращате вашите пожелания към Мери: видео или текст, на Месинджъра на хотел Булаир или страницата ни във Фейсбук, на вайбър или WatsUp ( 0896607307), на имейла ни info@hotelbulair.com или на място на нашата Рецепция(ул.Булаир 7). Ние, от своя страна ще имаме задачата да й ги предадем!
Чудеса се случват всеки ден! Нека бъдем част от тях!

" Вярваме, че именно тук в Семеен хотел Булаир
може да откриете своето щастие! "

Семеен Хотел Булаир

Семеен Хотел Булаир

error: Content is protected !!

Charyty

Резервация с кауза

Направете запитване

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.