Лого Златно голямо
Криси и Дарая - нашата благотворителна кауза едно
На първо място, мечтае за здравето на семейството си. И това е най-важното за нея.

Криси и Дарая са две прекрасни момичета, и за Марина те са сбъдната мечта

Както ви споделихме, искаме този месец да подкрепим Марина и нейното семейство. Тя е родом от град Сандански, но любовта я отвежда в Бургас. Вече повече от 12 години живее в нашия град заедно с мъжа си, а в последствие се раждат дъщерите им. Криси и Дарая са две прекрасни момичета, и за Марина те са сбъдната мечта.
За тях разбрахме съвсем случайно- нашата любима Таня Лалова ни изненада с красивите магнитчета, които бяха изработени от майка, на деца с увреждания. А точно в този период бе изникнала и нашата идея да създадем Резервация с Кауза(това, ако не е съдба?!?). Естествено, веднага се свързахме с Марина. Тя ни разказа накратко какво е преживяла, в каква ситуация е в момента и за какво мечтае! На първо място, мечтае за здравето на семейството си. И това е най-важното за нея.

Кристиана е на 12 години и е с гръбначно изкривяване,S- образна сколиоза и спина бифида на ниво Л5. Носи специален корсет от 3 години, ходи на плуване всяка седмица и на шрот терапия всеки ден. Напредък има благодарение на постоянството и волята на мама и самата Криси. Но както се досещате, без финансови средства няма как да се поддържа този успешен курс на възстановяване.
А какво да ви разкажем за малката Дарая…ама много, много е сладка! Оказа се, че има рожден ден тази седмица( ето един прекрасен повод, да се запознаем лично и да я изненадаме с подарък). На нея й предстои операция на очичките, открити са й най- различни хранителни непоносимости и много трябва да внимава какво си хапва. Но въпреки това, тя ходи на градина ( макар и за половин ден), истинска фурия е на детската пързалка и явно, иска да стане фризьор (новата й прическа е лично нейно дело). А, да не забравим- много обича играчки и животни:)
Криси и Дарая са дълго чакани и искани деца. Преминала през какви ли не трудности, Марина с нейният борбен дух (за някои „лют Македонски нрав”) успява да превърне мечтата си в реалност. А тя, майката, се е отдала на дъщерите си изцяло.Марина не ходи на работа- тя трябва да е на разположение на Криси и Дарая- градина, училище, терапия, плуване, доктори…Това е ежедневието й – сигурно й липсва социалният живот, ходенето на работа, малките моменти, който да са само за нея… Но тя не се оплаква. Тя е майка на пълен работен ден. Освен това, тя е творец и прави много красиви неща със своите две ръце. Всички от екипа на Хотел Булаир си имаме по едно магнитче, направено от нея с много любов. Искаме да ви поканим във фейсбук страничката на Марина- Да_Рая и да разгледате прекрасните й творения.
Надяваме се, инициативата на Семеен Хотел Булаир да ви вдъхнови и заедно да дадем подкрепата си на майките, в техните усилия да се грижат за децата си. Надяваме се, че тази кампания ще осигури необходимата помощ на семейството на Марина.

" Вярваме, че именно тук в Семеен хотел Булаир
може да откриете своето щастие! "

Семеен Хотел Булаир

Семеен Хотел Булаир

error: Content is protected !!

Charyty

Резервация с кауза

Направете запитване